10 Mayıs 2010 Pazartesi

Portekiz'deydik

       3-8 Mayıs 2010 tarihleri arasında Portekiz'in Lousado şehrinde projemizin ikinci toplantısını gerçekleştirdik. Evsahibi Portekiz'de dahil olmak üzere proje ortağımız Macaristan,Bulgaristan,Romanya, İtalya,Norveç'ten katılan öğrenci ve öğretmenlerle beraber büyük bir proje grubu ile çalışmalar geçekleştirdik.

       Kısa ismi Forave olan Portekiz'li ortak okulumuzun sıcak evsahipliğinde bir hafta boyunca projemizle ilgili bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin sonuçlarını görüştük. Daha önce yaptığımız anketlerin sonuçlarını karşılaştırdık.
      
       Lousado şehrinin yöneticileri, yerel basın ve öğrenci velilerinin katıldığı, geleneksel ve modern kıyafetlerin sergilendiği bir MODA GÖSTERİSİ düzenledik. Romanya, Macaristan ve Türkiye ekibi geleneksel kıyafetler ve dansları sergilediler. İtalya, Portekiz ve Norveç ekibi ise modern kıyafetlerden oluşan bir gösteri sergilediler.
      Proje aktivitelerinden arta kalan zamanlarda Lousada ve çevresine geziler düzenlendi. Portekiz geleneksel müzik ve dansları eşliğinde yenilen akşam yemeği tüm gurup üyeleri için unutulmazdı.

      Dolu dolu geçen bir haftanın ardından Eylül ayında Norveç'te buluşmak dileğiyle toplantı sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder